Scheepjes Skies Heavy

De nieuwe SKIES garens van Scheepjes zijn gemaakt van een volledig natuurlijke vezel (100% Premium Blend Katoen) en voelen wolkenzacht aan.

De garens hebben een stonewashed en verwassen uiterlijk lijken met de hand geverfd. De diverse tinten zijn genoemd naar wolkenformaties.

De diverse blauwtinten zijn gemaakt met indigo, een natuurlijke kleurstof die al in 4000 v.Chr. bekend was.

De kleuren variëren van het grijsblauw van een licht bewolkte voorjaarsmorgen tot het stralende indigoblauw van een zomerse dag en het dreigend blauwgroen van een stormachtige lucht.

Scheepjes SKIES omvat twee series: Scheepjes SKIES Heavy en Scheepjes SKIES Light.

Beide garens zijn gemaakt van dezelfde vezel en verkrijgbaar in dezelfde kleuren, maar verschillen qua gewicht: DK en Fingering.

Het is aan te raden om bij het wassen gebruik te maken van een zogenoemde colour catcher (anti-kleurdoorloopdoekjes) omdat er verfresten vrij kunnen komen.

Het garen kan bij langdurige blootstelling aan zonlicht licht verkleuren vanwege de natuurlijke kleurstoffen die zijn gebruikt.

Rol de streng voor gebruik op tot een bol met behulp van een parapluhaspel of wolmolen.

Scheepjes SKIES Heavy is verkrijgbaar in strengen van 100 gram en in een assortiment van ministrengen à 28 gram.

Scheepjes SKIES Heavy valt binnen gewichtsklasse DK (Light Worsted). Een streng van 100 gram heeft een looplengte van 170 meter en is geschikt voor een naalddikte van 6.00mm.

Scheepjes SKIES Heavy is gemaakt van Premium Blend-Katoen. Een streng weegt 100 gram, heeft een looplengte van 170 meter en is geschikt voor naaldmaat 6.00mm.

Ontdek ook het assortiment met de 28 grams mini-strengen, met alle 9 kleuren in één doosje!

Gebruik bij de eerste keer wassen wel een colour catcher, want er kunnen hierbij wat verfresten vrijkomen!

Klik hier voor leuke ideeen en patronen voor deze garens.

 

Sorteer op
© 2018 - 2022 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss