Scheepjes Frosted Whirl

 

 

Zoetekauwen opgelet! Scheepjes presenteert: Frosted Whirl!

Scheepjes Frosted Whirl laat uw brei- of haakwerk sprankelen. Scheepjes Whirl Frosted is vrijwel identiek aan de overige verloopgarens van het Scheepjes Whirl assortiment; het enige verschil is dat de samenstelling van Scheepjes Whirl Frosted door het glitterdraadje net iets anders is: 57% katoen, 37% acryl en 5% lurex.

Deze verloopgarens met subtiel glittereffect zijn verkrijgbaar in drie tinten. Het garen is uitermate geschikt voor het haken of breien van luchtige en lichtgewicht projecten die bijzonder mooi vallen.

Scheepjes Whirl en Frosted Whirl zijn zogenaamde unicatgarens waarbij het kleurverloop per draad verspringt en dat geeft het brei- of haakwerk een uniek gemêleerd effect.

In tegenstelling tot andere unicatgarens zijn Whirl en Frosted Whirl getwijnd en dat voorkomt dat het garen bij snel breien of haken splijt. Elke kleurwisseling is zorgvuldig met de hand geknoopt, zodat de knoopjes onopvallend wegvallen in de steken en het werk een mooie en gladde afwerking krijgt.

De extra grote Scheepjes Frosted Whirl garencakes hebben een looplengte van maar liefst 1000 meter, ruim voldoende voor een grote sjaal of omslagdoek.

Scheepjes Frosted Whirl is geschikt voor naalddikte 3.50-4.00mm (garendikte Fingering).

Klik hier voor leuke ideeen en patronen voor deze garens.

 

Sorteer op

Scheepjes Colour Lab CAL

Scheepjes moedigt u aan om te experimenteren met kleur in de nieuwe Scheepjes Colour Lab CAL.

Scheepjes Blogger Rachele Carmona van Cypress Textiles neemt u gedurende 12 weken mee door deze intrigerende CAL (Crochet-A-Long) waarin u wordt uitgedaagd uw grenzen te verleggen in de wondere wereld van kleur.

De CAL start op 11 januari 2023.

Inlijst service

© 2018 - 2022 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss