Funny's haakpakketten

De Funny's zijn gebaseerd op een poppetje dat al enige tijd op internet te vinden was. Ilse heeft het patroon daarvan aangepast, verbeterd en vereenvoudigd. Vervolgens bedenkt zij steeds nieuwe variaties op dit basispatroon: van eenvoudige creaties tot complete sets met meerdere bij elkaar passende figuren. Het formaat is ongeveer 20 cm.

De Funny's worden verkocht als compleet pakket met alle benodigdheden en het patroon. Het enige dat je nog extra nodig hebt is een haaknaald 2,5, 3,0 of 3,5.

In het pakket zit de Rio haakkatoen, vulling, veiligheidsoogjes en de benodigdheden zoals knoopjes, kantjes etc. De patronen en accessoires zijn niet los verkrijgbaar.

XXL Funny's zijn extra grote Funny's die familie zijn van de normale Funny's. Voor de XXL Funny's zijn diverse losse kledingsetjes verkrijgbaar. Ze worden met dikker garen gehaakt op een grotere haaknaald, zodat ze een stuk groter worden. Ook deze XXL Funny's worden als compleet pakket verkocht, maar behalve de haaknaald zit in deze pakketten ook geen vulling. Bij de benodigdheden staat aangegeven hoeveel vulling je ongeveer nodig hebt.

De XXL Funny pakketten worden geleverd met Cosy Fine garen van Durable. De kledingsets kunnen zowel Durable garen als Rio garen bevatten.

De kledingsets passen zowel op de zittende als op de staande Funny's, maar sommige kledingsets komen mooier tot hun recht op een staande Funny.

De basis Funny's worden in een combi-set geleverd met nog steeds garen voor 1 Funny maar met twee patronen er in. Je hoeft dan bij aanschaf niet meer te kiezen of je een staande of een zittende Funny wilt haken.

Funny's zijn erg leuk om te haken, om te verzamelen en de pakketten zijn ook leuk om kado te geven.

 

© 2018 - 2021 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss