Kado Tip!

Scheepjes Metropolis colourpack

Artikel 1 van 81 Volgende
€ 115,50 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Na het succes van de Catona, Cahlista en Stone Washed River Washed Colour Packs presenteert Scheepjes een nieuw Colour Pack. De Metropolis Colour Pack bevat alle 80 kleuren Metropolis in schattige bolletjes van 10 gram, in een draagbare luxe vensterbox. De box heeft aan zowel voor- als achterkant een venster, waardoor je van alle 80 Cutie Pies kunt genieten zonder de box te openen.


De Scheepjes Colour Packs zijn ideaal voor het kiezen van de kleuren voor een volgend project maar ook perfect voor kleine veelkleurige projecten, zoals fair isle breien. Wie wil deze Colour Pack nou niet hebben?!

Yarn for the urban crafter

In het drukke, moderne leven met veel afleidingen, hebben we allemaal tijd voor onszelf nodig om tot rust te komen, te genieten en natuurlijk te handwerken. Metropolis weerspiegelt de levendige kleuren van een moderne wereldstad, met een licht gemêleerd effect dat je doet denken aan stedelijk verval. Of je nu handwerkt in een stads appartement of in een druk stadscafé: Metropolis is je beste vriend.


Not just a sock yarn

Scheepjes Metropolis is een melange van 75 % Extra Fine Merino en 25% Nylon, wat ervoor zorgt dat dit een heerlijk zacht, maar toch sterk garen is. Metropolis is het perfecte sokkengaren, maar het kan voor zoveel meer gebruikt worden dan alleen voor sokken!

Metropolis kent maar liefst 80 kleuren die vernoemd zijn naar diverse wereldsteden. Met zoveel kleurkeuze zijn er eindeloze mogelijkheden voor het maken van sokken, shawls, kleding en knuffels.

Specificaties Scheepjes Metropolis:

  • Samenstelling: 75% Merino Extra Fine, 25% Nylon
  • Pendikte: 2,5-3mm
  • Yarn weight: Fingering
  • Bal gewicht: 50 gram
  • Looplengte: 200 meter
  • Stekenverhouding: 29 st x 46 nld is 10 x 10 cm
Specificatie Omschrijving
Kleurgroep: Alle 109 kleuren
Materiaal: 75% Extra Fine Merino x 25% Nylon
Gewicht: 10 gram per bolletje
Lengte: 10 meter per bolletje
Steken verhouding: 10x10cm: 29 st x 45 nld met 4,5 mm naalden
Aanbevolen naald: 2,5-3,5 mm
Wasvoorschrift: Machinewas 40 graden Fijnwas, kan in droger

Inlijst service

© 2018 - 2023 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss