Scheepjes Softfun Aquarel

Scheepjes Softfun Aquarel is het nieuwste Softfun garen.

Dit zijdezachte Softfun garen bestaat uit een menging van katoen en acryl en is daarmee uitermate geschikt voor het breien en haken van projecten zoals knuffels, kleding voor kinderen, baby's en volwassenen, accessoires en home deco. Combineer de prachtige aquareltinten, laat ze in elkaar overvloeien en creëer daarmee uw eigen kunstwerk.

Scheepjes Softfun is een veelzijdige katoen-acrylmix in gewichtsklasse DK. Het garen voelt zijdezacht aan, heeft de ademende kwaliteit van katoen, maar is dankzij het acryl lekker licht en bovendien sterk en gemakkelijk in onderhoud.

Die combinatie maakt Scheepjes Softfun bij uitstek geschikt voor de meest uiteenlopende haak- en breiwerken: van babykleertjes tot truien voor volwassenen en van zeer diverse modeaccessoires in allerlei vormen en maten tot knuffels en woonaccessoires. Scheepjes Softfun is bovendien uiterst geschikt voor inbreiwerk, zoals Fair Isle-patronen.

Scheepjes Softfun is verkrijgbaar in een uitgebreid palet aan unikleuren, van zacht pastel tot heldere tinten en van neonkleuren tot gemêleerde tinten.

Daarnaast zijn er twee gerelateerde garens: Softfun Aquarel en Softfun Denim.

Scheepjes Softfun Aquarel is een assortiment garens in prachtige vervloeiende tinten op een witte ondergrond.

Scheepjes Softfun Denim heeft een trendy gewassen jeanseffect. Het volledige arsenaal aan Scheepjes Softfun kan onderling uitstekend worden gemixt en gematcht.

De aanbevolen naalddikte voor Scheepjes Softfun is 3.50-4.00mm. Een bol Softfun weegt 50 gram en heeft een looplengte van 140 meter.

Scheepjes Softfun is verkrijgbaar in 5 inspirerende kleursorteringen (colour packs): Pastel, Jewel, Rich, Rainbow en Cloud. Een colour pack bestaat uit 12 x minibolletjes (Cutie Pies) à 20 gram.

Klik hier voor leuke ideeen en patronen voor deze garens.

 

Sorteer op
 • Scheepjes Softfun aquarel 802 - Riverscape
  Scheepjes Softfun aquarel 802 - Riverscape
  € 4,10
 • Scheepjes Softfun aquarel 803 - Sunscape
  Scheepjes Softfun aquarel 803 - Sunscape
  € 4,10
 • Scheepjes Softfun aquarel 804 - Cloudescape
  Scheepjes Softfun aquarel 804 - Cloudescape
  € 4,10
 • Scheepjes Softfun aquarel 806 - Cityscape
  Scheepjes Softfun aquarel 806 - Cityscape
  € 4,10

Inlijst service

© 2018 - 2024 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss