Betalen

 

Betaalmethoden

De prijzen op de website zijn vermeld in euro’s en inclusief 21 % BTW.

De prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten.

Je kunt bij Het Wolwinkeltje op de volgende manieren betalen: Ideal, Riverty, PayPal, Bancontact, Mastercard, Visa, Overboeking en Betalen bij afhalen.

 

iDEAL  (Gratis)

iDEAL is het meest gebruikte betaalmiddel voor online bestellingen in Nederland.

In een paar stappen is je bestelling gedaan.

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat jij je daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

 

  Riverty - Eerst ontvangen, dan betalen

 Riverty is alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland.

Met Riverty betaal je achteraf, nadat je de bestelling ontvangen hebt.

Riverty voert voor Het Wolwinkeltje het achteraf betaalproces uit. Je ontvangt na je aankoop per e-mail een digitale acceptgiro van Riverty om je bestelling te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je uiteraard het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

 

PayPal (Gratis)

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening, of via het saldo van je PayPal rekening.

Voor een betaling per Pay-Pal heb je een gratis Pay-pal account nodig. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald.

Meer informatie over PayPal vind je op de site van paypal.


Bancontact/Mister Cash (Gratis)

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen via hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontant eenvoudig betalen bij Het Wolwinkeltje.

 

Mastercard

Mastercard is internationaal én nationaal bekend en heeft wereldwijd het grootste betaalnetwerk met de meeste acceptaties. Als Payment Service Provider handelt Buckaroo direct de verwerking af van online cardbetalingen via Mastercard. Omdat cardgegevens gevoelig zijn verwerkt Buckaroo die transacties in een eigen betaalomgeving. Zo kunnen wij als verkoper wél de betaalmethode aanbieden, maar krijg wij niet de cardgegevens te zien. Betalingen met Mastercard zijn voor de meeste aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

 

  Visa

Visa is internationaal én nationaal bekend en heeft wereldwijd het grootste betaalnetwerk met de meeste acceptaties. Als Payment Service Provider handelt Buckaroo direct de verwerking af van online cardbetalingen via Visa. Omdat cardgegevens gevoelig zijn verwerkt Buckaroo die transacties in een eigen betaalomgeving. Zo kunnen wij als verkoper wél de betaalmethode aanbieden, maar krijg wij niet de cardgegevens te zien. Betalingen met Visa zijn voor de meeste aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

 

Overmaken per bank (Gratis)

Mocht je het orderbedrag rechtstreeks aan Het Wolwinkeltje willen overmaken, gebruik dan onderstaande rekening gegevens:

Bankrekening (IBAN): NL64RABO0125923430

T.N.V.: VOF Pink Sheep

BIC/SWIFT: RABONL2U

 

Betalen bij afhalen (Gratis)

Je kunt ook via de webshop van Het Wolwinkeltje een bestelling plaatsen en deze in onze winkel in Drachten ophalen en betalen. Hiermee bespaar je verzendkosten. Je krijgt van ons bericht wanneer je bestelling klaar staat.

Inlijst service

© 2018 - 2024 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss