Retourneren


Onbeschadigde artikelen kun je onder bepaalde voorwaarden retourneren:

  • je kan een artikel retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

  • het artikel dient vooraf bij de klantenservice van Het Wolwinkeltje retour gemeld te worden met het formulier herroeping of per e-mail.
  • het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd.
  • de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden met het pakket.

Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Het Wolwinkeltje niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.

Retourprocedure
Indien aan de hierboven gestelde voorwaarden wordt voldaan, kan je het artikel als volgt retourneren:
Stap 1: Meld het artikel retour bij de klantenservice, o.v.v. het factuurnummer, het artikel dat je wil retourneren en eventueel de reden van retournering.
Stap 2: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van retourmelding. In deze e-mail staan ook verdere instructies voor retourneren.
Stap 3: Verpak het artikel samen met de pakbon / (kopie) factuur in een stevige verpakking en stuur het naar het adres van Het Wolwinkeltje (
J.G. van Blomstraat 18, 9203 RV Drachten).
Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Het Wolwinkeltje niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.
Stap 4: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van ontvangst van je retour en bericht over de terugbetaling. Houd rekening met een verwerkingstermijn van ongeveer 5 werkdagen.

 

GARANTIE


Voor alle artikelen die je bij Het Wolwinkeltje koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet Het Wolwinkeltje je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel, wordt dit gedaan door vervanging of terugbetaling. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Inlijst service

© 2018 - 2024 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss