Scheepjes Whirl

Het assortiment van Scheepjes Whirl biedt een enorme keus aan prachtige gemêleerde garens met een mooi en lang kleurverloop.

Het garen is gemaakt van 60% katoen en 40% acryl en is daardoor uitermate geschikt voor het haken of breien van luchtige en lichtgewicht projecten die bijzonder mooi vallen.

Scheepjes Whirl is een zogenaamd unicatgaren waarbij het kleurverloop per draad verspringt, wat uw brei- of haakwerk een uniek gemêleerd effect geeft.

In tegenstelling tot andere unicatgarens is Whirl echter getwijnd en dat voorkomt dat het garen bij snel breien of haken splijt. Elke kleurwisseling is zorgvuldig met de hand geknoopt, zodat de knoopjes onopvallend wegvallen in de steken en het werk een mooie en gladde afwerking krijgt.

De extra grote Scheepjes Whirl garencakes hebben een looplengte van maar liefst 1000 meter. Omdat dit garen heel mooi valt is het perfect voor sjaals, accessoires, kleding en stijlvolle home deco projecten.

Scheepjes Whirl is geschikt voor naalddikte 3.50-4.00mm (garendikte Fingering).

Scheepjes Whirl is uitstekend te combineren met Scheepjes Whirlette. De kleuren van Scheepjes Whirlette zijn namelijk afgestemd op de begin- en eindkleur van de Whirl garencakes en zijn daardoor bij uitstek geschikt om het brei- of haakwerk te verlengen of te omlijnen.

Alle Whirl Whirlette combinaties kunt u hier vinden.

Klik hier voor leuke ideeen en patronen voor deze garens.

per pagina
Sorteer op
    1 - 45 van 54 resultaten
  • 1
  • 2

Inlijst service

© 2018 - 2024 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss