ChiaoGoo TWIST Lace verwisselbare rondbreinaalden set

De TWIST Lace verwisselbare rondbreinaaldensets bevatten alles wat u nodig heeft om de perfecte rondbreinaald samen te stellen voor uw breiproject: naaldpunten in diverse naalddiktes, kabels in verschillende lengtes en alle noodzakelijke breiaccessoires.

De rvs breinaalden hebben een mooie spitse punt waardoor ze zeer geschikt zijn voor breipatroontjes waarbij in meerdere steken moet worden gestoken, zoals ajourpatronen (Engels lace), noppen, moesjes of kabels.

De uiterst flexibele (ook wel ‘memory-free’) en met rood nylon gecoate kabels bestaan uit meerdere staaldraden, wat kronkelen, blijvende knikken of vervormingen tijdens het breien voorkomt.

Met de meegeleverde T-sleutels zijn de breinaalden gemakkelijk los of vast te draaien en met de connectors kunnen de kabels met elkaar worden verbonden.

De TWIST Lace sets Small, Large en Complete worden geleverd in een naaldenetui met 13 gelabelde (van 2.75-10.00mm) binnenvakjes.

In de buitenkant zit een met rits afsluitbaar opbergvak voor kabels en accessoires.

Het etui is gemaakt van zwart-wit gebloemde stof met rode details en is aan drie zijden afsluitbaar met een rits.

De TWIST Lace MINI sets worden geleverd in een hoesje met gelabelde vakjes voor de naaldpunten en een accessoiretasje voor de kabels; het accessoiretasje en hoesje passen in de naaldenetuis.

De TWIST Lace rondbreinaaldensets zijn verkrijgbaar in Small (S) met naalddiktes 2.75-5.00mm, Large (L) met naalddiktes 5.50-10.00mm en Complete (C) met naalddiktes 2.75-10.00mm in naaldlengte 13cm.

De TWIST Lace MINI (M) verwisselbare rondbreinaaldensets zijn verkrijgbaar in naalddiktes 1.50-2.50mm en in naaldlengte 13cm.

Sorteer op

Inlijst service

© 2018 - 2024 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss