Scheepjes Mohair Rhythm

Scheepjes Mohair Rhythm is een prachtig garen van 70% mohair en 30% microvezel. Die mix resulteert in een mooie maar subtiele zijdeglans die uw haak- of breiwerk een bijzonder fraaie afwerking geeft.

Ideaal voor het breien of haken van topjes en truien voor het tussenseizoen, maar ook voor fraaie modeaccessoires, zoals sjaals en poncho’s die lekker licht en luchtig zijn.

Naast het alom bekende Bernadette vest is de Mohair Rhythm, net als de Alpaca Rhythm, ook zeer geschikt voor het haken en breien van prachtige omslagdoeken, en eveneens voor het kanthaken en -breien.

Scheepjes Mohair Rhythm is een langvezelig garen met een donzige textuur dat heerlijk zacht aanvoelt. Scheepjes Mohair Rhythm is verkrijgbaar in een uitgebreid palet sprekende kleuren die onderling uitstekend zijn te combineren.

De combinatie met Scheepjes Alpaca Rhythm levert bovendien interessante textuurcontrasten op. Ook combinaties met andere garens, zoals Linen Soft en Catona geven een prachtig effect.

Mohair Rhythm is verkrijgbaar in een ruim kleurenpalet van 20 sprekende kleuren, waardoor de draden zich perfect laten combineren.

Een bol Scheepjes Mohair Rhythm weegt 25 gram en heeft een looplengte van 200 meter (garendikte Fingering). De aanbevolen naalddikte is 2.00mm.

Klik hier voor leuke ideeen en patronen voor deze garens.

 

Sorteer op

Inlijst service

© 2018 - 2024 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss