Scheepjes Stone Washed XL Minerals

Het populaire Scheepjes Stone Washed XL garen is er nu ook in een prachtige nieuwe variant met kleurverloop: Scheepjes Stone Washed XL Minerals!

Scheepjes Stone Washed XL Minerals is, net als Scheepjes Stone Washed XL, een hoogwaardige katoen-acrylmix in gewichtsklasse Aran, die ondanks de robuuste naam zijdezacht aanvoelt.

Het karakteristieke stonewashed uiterlijk ontstaat door de combinatie van ecru katoen met kleurige en donzige acrylvezels.

Het garen is samengesteld uit een mix van 70% katoen en 30% acryl, heeft daarmee de ademende kwaliteit van katoen, maar is dankzij het acryl sterk en gemakkelijk in onderhoud.

Die combinatie maakt Scheepjes Stone Washed XL Minerals ideaal voor de meest uiteenlopende brei- en haakprojecten en bovendien geschikt voor elk seizoen.

Als kers op de taart heeft het garen een prachtig vloeiend kleurverloop. Scheepjes Stone Washed XL Minerals is verkrijgbaar in 10 verschillende kleurcombinaties.

De aanbevolen naalddikte is 5.00mm. Een bol weegt 50 gram en heeft een looplengte van 75 meter.

Met de verschillende garens in de Scheepjes Stone Washed XL collectie heeft u oneindige keuze- en combinatiemogelijkheden.

De Scheepjes Stone Washed XL Minerals garens met kleurverloop zijn perfect te combineren met Scheepjes Stone Washed XL en Scheepjes River Washed XL: ze hebben een overeenkomende garendikte met hetzelfde vezelgehalte, maar zijn verkrijgbaar in nog veel meer kleuren.

Scheepjes Stone Washed XL Minerals is, net als Scheepjes Stone Washed XL en Scheepjes River Washed XL, ook verkrijgbaar in een dunnere variant.

Scheepjes Stone Washed Minerals (gewichtsklasse Sport) heeft dezelfde opvallende look als Scheepjes Stone Washed XL Minerals en is samengesteld uit een mix van 78% katoen en 22% acryl.

Sorteer op

Inlijst service

© 2018 - 2024 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss