Kado Tip!

Scheepjes Softfun colour pack Pastel

Artikel 1 van 10
€ 17,50 (inclusief btw)

De vijf nieuwe Colour Packs bevatten Scheepjes Softfun garens in schattige Cutie Pie bolletjes die werkelijk uiteenspatten van kleur! Alle kleurencombinaties zijn zorgvuldig op thema samengesteld en bieden bergen met inspiratie voor een nieuw project (of twee). Bovendien kunnen ze gemakkelijk gecombineerd worden: ga aan de slag met een freestyle haakproject en maak een Granny Square deken door meerdere pakketjes te combineren.

De pakketjes bevatten 12 x 20 grams minibolletjes Softfun.  En aangezien ze heel vriendelijk geprijsd zijn, is het ook een geweldig cadeautje om tijdens de feestdagen aan een bevriende crafter te geven, ze kosten namelijk slechts € 15,95.

Scheepjes Softfun is een veelzijdige katoen en acryl mix in gewichtsklasse DK. Het garen voelt zijdezacht aan, heeft de ademende kwaliteit van katoen, maar is dankzij het acryl lekker licht en bovendien sterk en gemakkelijk in onderhoud. Die combinatie maakt Scheepjes Softfun bij uitstek geschikt voor de meest uiteenlopende haak- en breiprojecten: van babykleertjes tot truien voor volwassenen en van zeer diverse modeaccessoires in allerlei vormen en maten tot knuffels en woonaccessoires. Scheepjes Softfun is bovendien uiterst geschikt voor inbreiwerk, zoals Fair Isle-patronen. Kortom, dit garen is een ware duizendpoot! De aanbevolen naalddikte is 3.50-4.00mm. Een mini bolletje (cutie pie) Softfun weegt 20 gram en heeft een looplengte van 56 meter.

Scheepjes Softfun is verkrijgbaar in een uitgebreid palet aan unikleuren, van zacht pastel tot heldere tinten en van neonkleuren tot gemêleerde tinten. Daarnaast zijn er twee gerelateerde garens: Softfun Aquarel en Softfun Denim. Scheepjes Softfun Aquarel is een assortiment in prachtige vervloeiende tinten op een witte ondergrond. Scheepjes Softfun Denim heeft een trendy gewassen jeanseffect. Het volledige assortiment aan Scheepjes Softfun is onderling uitstekend te combineren.

Haak net als Simy een setje slangen met slechts één Colour Pack of gebruik verschillende Colour Packs en haak slangen voor al jouw kinderen, familieleden of vrienden! De slangen op de afbeelding zijn gemaakt met Colour Pack Rich.

Het patroon is gratis beschikbaar in het Nederlands en Engels (UK) op de blog van Simy's Studio.


 

 

Specificatie Omschrijving
Kleurgroep: Pastel
Materiaal: 60% katoen, 40% acryl
Gewicht: 12 x mini bolletjes van 20 gram=240 gram
Lengte: 1 bol van 20 gram = 56 meter
Aanbevolen naald: 3.50-4.00mm

Inlijst service

© 2018 - 2024 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss