Scheepjes Woolly Wirl

Scheepjes Woolly Wirl is het warme alternatief voor Scheepjes Whirl en is dus perfect voor het koude seizoen.

Deze extra grote garencake, gemaakt van 70% katoen en 30% wol, heeft hetzelfde extra lange kleurverloop als de andere Whirl garens en is zeer geschikt voor het haken of breien van heerlijk warme sjaals en omslagdoeken die prachtig vallen.

Scheepjes Woolly Whirl is net als de andere Whirl garens een zogenaamd unicatgaren. Het kleurverloop verspringt daarbij per draad, wat uw brei- of haakwerk een uniek gemêleerd effect geeft.

In tegenstelling tot andere unicatgarens is Woolly Whirl echter getwijnd en dat voorkomt dat het garen bij snel breien of haken splijt. Elke kleurwisseling is zorgvuldig met de hand geknoopt, zodat de knoopjes onopvallend wegvallen in de steken.

Scheepjes Woolly Whirl is uitstekend te combineren met Woolly Whirlette, een garen van dezelfde samenstelling, in unikleuren die prachtig aansluiten op de Woolly Whirl garencakes.

Een garencake Woolly Whirl weegt 215-225 gram en heeft een looplengte van 1000 meter. De aanbevolen naalddikte is 3.50-4.00mm.

Woolly Whirl en Woolly Whirlette vullen elkaar aan. Woolly Whirlette is een 100 grams cake (450m!) met precies hetzelfde garen als Woolly Whirl, maar dan in een unikleur, dat prachtig aansluit op vele van de Scheepjes Woolly Whirl garencakes.

Klik hier voor leuke ideeen en patronen voor deze garens.

 

Sorteer op

Inlijst service

© 2018 - 2024 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss