Scheepjes Metropolis

Maak kennis met Scheepjes Metropolis, het garen dat evengoed thuis is in een grootsteeds appartement als in het drukke stadscafé.

Metropolis is een afspiegeling van de moderne stad met enerzijds zijn levendige kleuren en anderzijds het stedelijk verval, weergegeven via het licht gemêleerde effect van het garen.

Metropolis is met een samenstelling van 75% extra fijne merinowol en 25% nylon heerlijk zacht maar toch sterk.

Dat maakt dit garen bij uitstek geschikt als sokkengaren, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het garen is warm, heeft de ademende kwaliteit van wol, maar is dankzij het nylon slijtvast en gemakkelijk in onderhoud.

Metropolis is ideaal voor het breien of haken van luchtige kleding, modeaccessoires, knuffels en woonaccessoires. Ook is dit garen zeer geschikt voor Fair Isle en jacquardpatronen voor breien en haken (tapestry crochet).

Scheepjes Metropolis en Scheepjes Downtown gaan hand in hand. Ze delen dezelfde garendikte en samenstelling en hun kleurenseries zijn gemaakt om te matchen. Bovendien zijn beide méér dan alleen een sokkengaren! Dit maakt hen een ijzersterk duo dat het beste in elkaar naar boven haalt! Denk aan een gebreide trui met contrasterende mouwen of gestreepte sokken met een unikleur hiel en teen.

Metropolis is verkrijgbaar in 80 kleuren.

Een bol Scheepjes Metropolis weegt 50 gram en heeft een looplengte van 200 meter (garendikte Fingering).

De aanbevolen naalddikte is 2.50-3.00mm.

Klik hier voor leuke ideeen en patronen voor deze garens.

 

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Scheepjes Colour Lab CAL

Scheepjes moedigt u aan om te experimenteren met kleur in de nieuwe Scheepjes Colour Lab CAL.

Scheepjes Blogger Rachele Carmona van Cypress Textiles neemt u gedurende 12 weken mee door deze intrigerende CAL (Crochet-A-Long) waarin u wordt uitgedaagd uw grenzen te verleggen in de wondere wereld van kleur.

De CAL start op 11 januari 2023.

Inlijst service

© 2018 - 2023 Het Wolwinkeltje | Wolwinkel Drachten | sitemap | rss